Safaritenten

Voor de kids

Voor de kids

V

oor de kids zijn er naast alle watersport activiteiten in de vakanties nog heel veel leuke dingen te doen in de omgeving. Wij hebben onze favorieten op een rijtje gezet!

1. Kameleondorp – Terherne
Ken jij de Kameleon boekjes van Hylke en Sietse? Nee? Nou dan wordt het echt de hoogste tijd om eens naar het Kameleondorp te gaan! Een avontuurlijk dagje uit voor jong en oud. Kinderen (groot en klein) beleven zelf de avonturen van Gerben, Hielke en Sietse en voelen zich held van de boerensloot op het Kameleon eiland. Bezoek het Kameleondorp en stap terug in de tijd en proef de sfeer van de jaren vijftig met een spannende speurtocht. En, dit is echt niet alleen leuk voor jongens!
www.kameleonterherne.nl

 

2. Monkey Town – Leeuwarden
Welkom bij het leukste en spannendste Indoorspeelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens.
www.monkeytown.eu/leeuwarden

 

3. Swimfun Subtropisch zwebad – Joure
Kom snel naar Swimfun om een dag heerlijk te genieten van dit subtropische zwemparadijs in Joure. Voor jong en oud is er van alles te bleven in Swimfun. De attractie in Swimfun is de sensationele wildwaterbaan. Op bijna 5 meter hoogte begin je aan een indrukwekkend avontuur. Je wordt meegevoerd langs watervallen en door grotten. Onderweg kun je even uitrusten op één van de bruisbanken voordat je verder gaat met het spectaculaire wateravontuur. Durf jij?
www.swimfun.nl

 

4. Ponyrijden Manege Nes – Nes/Akkrum
Manege Nes ligt in het dorpje Nes bij Akkrum in Friesland. De manege is opgericht in 1979. Het manegecomplex bestaat uit een ruime overdekte rijhal, een buitenbak, aparte manege en pensionstalling, vier hectare weiland, ruime parkeer-gelegenheid voor auto’s en trailers en een gezellige kantine.
www.manegenes.nl

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *