Safaritenten

Sloepen en Zeilboten verhuur

Sloepen en zeilboten verhuur

V

aren in Friesland vanuit centraal gelegen watersport dorp Grou. Bij Waterpark Yn'e Lijte kunt u een keuze maken uit de onderstaande sloepen en valken. In de naast de receptie van Waterpark Yn'e Lijte gelegen haven van Sloep Huren Grou kunt u diverse sloepen huren voor een heerlijke dag op het water. Deze stille sloepen beschikken over een hoge mate van comfort en zijn makkelijk te bedienen en een vaarbewijs is niet nodig.

Stil 650 / Aluminium 100% elektrisch 
Vanaf EUR 130 per dag
Maximaal 12 personen
Zonder kussens
Bedrukte binnenzijde met leuke info en weetjes 

Stil 660 / Polyester 100% elektrisch 
Vanaf EUR 140 per dag
Maximaal 8 personen
Luxe kussen met cabriolet kap

Falcon Touring / sportieve open zeilboot 
Vanaf EUR 172, minimale huur periode 3 dagen
Maximaal 6 personen
Onkenterbaar

Open vis/toer boot:
Wally 370 visboot:
6Pk 4takt buitenboord motor, 4 tot 6 personen.
Vanaf 57,50 euro per dag.

Sloepen, Tenders, Vletten en Tugboten: 

4 Family 490:
Deze moderne sloep van 4,8 meter biedt plaats aan maximaal 5 personen. Voorin de sloep zit een heerlijk uitneembaar zonnedek die je in een handomdraai kunt veranderen naar een gezellige rondzit. Achter de boot hangt een milieuvriendelijke 10pk Honda buitenboordmotor die elektrisch gestart is. De sloep heeft een complete kussenset met zit- en rugkussens waardoor je de hele dag heerlijk zit. Met deze sloep is het heerlijk genieten op de Friese meren. Voorop de sloep zit een neerklapbare buiskap die je tegen wind, zon en een klein buitje kan beschermen.
Vanaf 70,- euro per dag.

Oud Huijzer 575 Sloep:
De sloep is geschikt tot 6 personen. 10pk motor in een ”bun”, hierdoor is de boot erg wendbaar. Op de sloep zit een buiskap die u voor wind, zon en een klein buitje kan beschermen.
Vanaf 100,- euro per dag

Asloep 770:
Uniek in Friesland is deze grote sloep van wel 7,7 meter die plaats biedt aan maximaal 16 personen! Doordat het zonnedek uitneembaar is kun je zowel een grote rondzit als een zonnedek maken in de sloep. Varen met grotere groepen tot 16 personen is hierdoor mogelijk! In het midden van de sloep zit een ingebouwde koelbox, gekoelde drankjes blijven hierin de hele dag koel. Voorop de sloep zit een buiskap die je tegen wind, zon en een klein buitje kan beschermen.
Vanaf 155,- euro per dag

Makma Vlet: 
De Makma sloep is een oer-hollands product, deze ruime sloep met 25pk diesel binnenboord motor bied ruimte voor 10 personen. In de sloep zit een complete kussenset met zit en rug kussens, ook zitten er extra kleine kussentjes in. Met deze sloep is het heerlijk genieten op de Friese meren. Op de sloep zit een buiskap die u tegen wind, zon en een klein buitje kan beschermen.
Vanaf 120,- per dag 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *